Verzending en retourneren

Verzending

Je pakket wordt binnen 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. We verzenden onze pakketten met DHL of PostNL. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket op kunt halen of wanneer de vervoerder nog een keer probeert om het pakket af te leveren bij je. 

 

Voor bestellingen buiten Nederland geldt een langere levertijd. Dit verschilt per land van bestemming. Wij zullen je hier duidelijk over informeren. Voor bestellingen gelden de volgende verzendkosten:

 

Nederland: €7,00

 

België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk: €10,00

 

Overige Europese landen: €12,00

 

Door de feestdagen is het bij DHL en PostNL drukker en kunnen wij niet garanderen dat je pakket binnen 2 werkdagen bij je geleverd wordt. Wij zullen je hier duidelijk over informeren.

 

Retourneren

Als je om welke reden dan ook je aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen veertien dagen na ontvangst. Je kunt gebruik maken van jouw recht om de overeenkomst te ontbinden door het retourformulier ingevuld aan ons te retourneren. Het retourformulier is onder aan de pagina op www.junglamsterdam.com te vinden. Wanneer je ervoor kiest om een overeenkomst te ontbinden, dan heb je de plicht om dit product uiterlijk binnen veertien dagen nadat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen, te retourneren naar het retouradres van JUNGL. De directe kosten van retourverzending van het product aan JUNGL komen voor jouw eigen rekening. Wij raden je aan om de retourverzending plaats te laten vinden met een koeriersdienst die je een bewijs van verzending geeft. JUNGL is niet verantwoordelijk voor producten die niet bij ons geleverd worden of ten onrechte aan ons worden teruggestuurd.

 

Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn en verzend deze naar het volgende adres:

 

Retouradres JUNGL:

 JUNGL

Frans Halsstraat 60

1506LH Zaandam

Nederland

 

In geval van ontbinding van de overeenkomst restitueert JUNGL het voor het betreffende product betaalde bedrag zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van het bericht dat je de overeenkomst wil ontbinden, maar niet eerder dan nadat JUNGL het desbetreffende product retour heeft ontvangen.

 

Het recht van ontbinding is bedoeld om vast te stellen of het product past en of je het product daadwerkelijk wil hebben. Gebruik maken van het product, zoals het dragen van het product in de openbare ruimte of ander daadwerkelijk gebruik is niet toegestaan en heeft invloed op jouw ontbindingsrecht. Wanneer een product door jouw toedoen is beschadigd, is gewassen, de labels zijn verwijderd, een product incompleet is of een product andere gebruikssporen bevat waaruit blijkt dat je het product verdergaand hebt gebruikt dan als toegestaan, dan ben je ten aanzien van JUNGL aansprakelijk voor de door jou veroorzaakte waardevermindering van het product. JUNGL zal deze waardevermindering aftrekken van het aan jou te restitueren bedrag.

 

Het is mogelijk om artikelen te ruilen.

 

Contact

Heb je een vraag over de voorraad van een uitverkocht artikel, levertijd van jouw bestelling, een klacht of iets anders? Stuur dan een mail naar: info@junglamsterdam.com.

 


Privacybeleid JUNGL

JUNGL respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om je bestelling snel en gemakkelijk te laten verlopen. Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. JUNGL zal je gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

JUNGL maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die door de browser worden opgeslagen op je computer. Wij maken hier gebruik van om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

 

Indien je nog vragen hebt over het privacybeleid van JUNGL, kun je contact opnemen met ons via info@junglamsterdam.com.

 


Algemene voorwaarden

Download
Algemene voorwaarden JUNGL (Dutch)
Algemene verkoopvoorwaarden JUNGL sale.p
Adobe Acrobat Document 56.5 KB
Download
Terms and Conditions JUNGL (English)
JUNGL – Terms and Conditions sale.pdf
Adobe Acrobat Document 57.0 KB

Retour formulier

Download
Retour formulier (Dutch)
Retourformulier JUNGL.pdf
Adobe Acrobat Document 50.6 KB
Download
Return form (English)
Return form JUNGL .pdf
Adobe Acrobat Document 414.3 KB